Project

General

Profile

Bug #6041

Services 'Parent Disabled'

Added by D B 3 months ago. Updated 10 days ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
DVB
Target version:
-
Start date:
2021-05-04
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
4.3-1967~geb59284b8
Affected Versions:

Description

Many services are not found, and those which show are largely assigned to 'Parent disabled' and unable to be mapped.

Configuration of the TV Adapters match those in the 4.2 stable. Adjusting PID Max does not make any significant difference. Seems to be random.

Network is enabled.

Probably related - EPG OTA takes forever with large gaps


Files

History

#1

Updated by Flole Systems 3 months ago

  • Status changed from New to Invalid

Please state the exact version number of the release you are using. I will reopen this once the Information is provided.

In case you are not using an official build or haven't build it yourself from latest master please contact the maintainer for support.

#2

Updated by D B 3 months ago

Issue is with Master branch

Thanks

#3

Updated by D B 2 months ago

Issue is in direct build of master branch

#4

Updated by D B 13 days ago

Issue is still present.

Still not invalid

#5

Updated by Flole Systems 13 days ago

The issue report is invalid though. As I said:

I will reopen this once the Information is provided.

#6

Updated by D B 13 days ago

Issue is with the latest master build. Built myself: https://github.com/tvheadend/tvheadend

Built using instructions from: https://github.com/tvheadend/tvheadend

#7

Updated by Flole Systems 13 days ago

Flole Systems wrote:

Please state the exact version number of the release you are using.

"Latest master" is not a valid version number.

#8

Updated by D B 12 days ago

Tag is 4.3

#9

Updated by saen acro 12 days ago

D B wrote:

Tag is 4.3

What is writen in about tab in TVH?

#10

Updated by D B 12 days ago

Build: 0.0.0~unknown (2021-07-18T22:47:49+0100) Toggle details

#11

Updated by Ernie Bert 12 days ago

Same problem here. TVH is 4.3-1967~geb59284b8.
Changing Maximum PIDs from 32 to 20 let me map some more channels, but lots of them stay "parent disabled".
Restarting TVH and rescanning (initial scan) many times also brought me a few more channels that where mapable.
My equipment: SAT>IP-Server (SATPI) on E2-Box with 8x FBC DVB-C-Tuner. When I activate DVB-C tuners on box for direct reception all transponders have good results for SNR (almost every t has 90%), AGC (every t has under 60%) and every t has BER 0. Direct TV reception als well as SAT>IP transmission to other SAT>IP-Client (other E2-Box) is without image- and sound disturbances. SAT>IP-Client on other E2-Box finds all channels.

#12

Updated by saen acro 12 days ago

D B wrote:

Build: 0.0.0~unknown (2021-07-18T22:47:49+0100) Toggle details

Tis is not a git clone version

Ernie Bert wrote:

Same problem here. TVH is 4.3-1967~geb59284b8.
Changing Maximum PIDs from 32 to 20 let me map some more channels, but lots of them stay "parent disabled".
Restarting TVH and rescanning (initial scan) many times also brought me a few more channels that where mapable.
My equipment: SAT>IP-Server (SATPI) on E2-Box with 8x FBC DVB-C-Tuner. When I activate DVB-C tuners on box for direct reception all transponders have good results for SNR (almost every t has 90%), AGC (every t has under 60%) and every t has BER 0. Direct TV reception als well as SAT>IP transmission to other SAT>IP-Client (other E2-Box) is without image- and sound disturbances. SAT>IP-Client on other E2-Box finds all channels.

write new issue for your SAT>IP client problem.

Forum fortunteler is on vacation.
So give more detailed details for setups you using.

#13

Updated by D B 12 days ago

I guess downloading rather than git clone somehow removes the version.

Git cloned today:

Build: 4.3-1967~geb59284b8 (2021-07-19T14:41:27+0100) Toggle details

#14

Updated by Flole Systems 10 days ago

What Hardware are you using? What configuration are you using? I can't reproduce this.

#15

Updated by Flole Systems 10 days ago

  • Status changed from Invalid to New
  • Found in version changed from linuxserver/tvheadend:latest (GIT MASTER CLONE) to 4.3-1967~geb59284b8
#16

Updated by D B 10 days ago

What Hardware are you using? What configuration are you using? I can't reproduce this.

TBS6284 PCI-E DVB-T/T2 Quad Tuner TV Card (Card also has DVB-C, but is unused)

I've matched my 4.2 settings which work, screenshot attached of 4.3-1967~geb59284b8 DVB settings

Also available in: Atom PDF