Project

General

Profile

Bug #5786

OTA: PSIP: ATSC Grabber missing a lot of channels and is incomplete

Added by Rob Q 20 days ago. Updated 14 days ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
EPG - Grabbers
Target version:
-
Start date:
2019-11-23
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
Build: 4.3-1855~gd453f5bef
Affected Versions:

Description

I'm just using the 'OTA: PSIP: ATSC Grabber' with the 'OTA: EIT: EPG Grabber' but I find it's missing A LOT of data and is missing a bunch of channels that are programmed in and they have a great signal.
For example, channel 2-3 'Justice' is not showing up but yet I am seeing the data for 2-1.

History

#1

Updated by Rob Q 20 days ago

I changed over to 'Build: 4.2.8-34~g24a2f59e9' due to stability reasons. I did a full scan with the EPG grabber and wanted to set a recording timer to record '7.2 - LAFF' (which build 4.3 saw) but the channel is missing from the guide and the current show is not listed! So, now I'm missing a good movie due to this issue. This is why I am really sure that there is an issue with the OTA: ATSC grabber module.

#2

Updated by Flole Systems 20 days ago

Upgrade to 4.3 and provide some debug logs. Especially --trace tbl-eit,epggrab could help.

#3

Updated by Joe User 19 days ago

Flole Systems wrote:

Upgrade to 4.3 and provide some debug logs. Especially --trace tbl-eit,epggrab could help.

add "psip" to list of submodules to trace...

There were some changes for psip in 4.3 and 4.2 probably will not work well.

Also, make sure the data is really being sent. I have seen many times that some "secondary" channels only have now/next data and not full epg...

#4

Updated by Rob Q 16 days ago

Flole Systems wrote:

Upgrade to 4.3 and provide some debug logs. Especially --trace tbl-eit,epggrab could help.

Would this work on Raspbian Buster, actually? That's what I am working with. I don't know how and where I can find the .deb files for Buster.

#5

Updated by Rob Q 16 days ago

Tvheadend (4.3-1855~gd453f5bef~raspbianstretch) has now been installed.

#6

Updated by Rob Q 16 days ago

Joe User wrote:

Flole Systems wrote:

Upgrade to 4.3 and provide some debug logs. Especially --trace tbl-eit,epggrab could help.

add "psip" to list of submodules to trace...

There were some changes for psip in 4.3 and 4.2 probably will not work well.

Also, make sure the data is really being sent. I have seen many times that some "secondary" channels only have now/next data and not full epg...

If it starts as a service during boot, then how do I use -trace tbl-eit,epggrab,psip?

#7

Updated by Joe User 14 days ago

Use the Configuration->Debugging tab to choose a file (in a place writable by hts user), then enter the options in the "Trace subsystems:" box and click on the "Debug trace (low-level):" box and apply.

Also available in: Atom PDF