Project

General

Profile

Bug #5710

Access entry: channel tag filter

Added by Mario Rossi 2 months ago. Updated about 1 month ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
General
Target version:
-
Start date:
2019-08-15
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
4.2.8
Affected Versions:

Description

Hi all,

sorry to bother the group. I think I've found a bug. I'm trying to set up a new user with limited access to a restricted set of channel tag. If I don't check the tag I'd like to exclude I expect not to be able to access channel with this tag from client (Kodi). Instead I see the full set of channel tag....

Maybe that's a bug.

Thanks,
Regards,
MR


Files

Kodi.JPG (390 KB) Kodi.JPG Groups in Kodi Mario Rossi, 2019-09-12 20:00
TVheadend.png (3.16 KB) TVheadend.png Mario Rossi, 2019-09-12 20:06
Edit-Access-Entry.png (36.4 KB) Edit-Access-Entry.png Mario Rossi, 2019-09-15 19:39

History

#1

Updated by Flole Systems 2 months ago

Have you checked if this is also the case in latest master? 4.2 gets very limited support and unless it's a huge issue it will most likely not be fixed.

#2

Updated by Mario Rossi 2 months ago

Hi,

thanks for the reply. Very kind of you. I installed the latest available from APT repositories. It's a pity to see that maybe it won't be fixed.

Is there any other version I can download and try with or any workaround/suggestion?

Thanks in advance
Regards,
MB

#3

Updated by Flole Systems 2 months ago

You installed the old 4.2 version, you can try 4.3 which has many enhancements and bug fixes. Check out the Wiki for more details,if you choose "unstable" you get the latest releases (which is a must if this gets fixed anyways).

#4

Updated by Mario Rossi 2 months ago

Thanks.

any issue with configuration? I mean a simple backup and restore would work?

Thanks
regards,
MR

#5

Updated by Mario Rossi 2 months ago

Hi,

I've just upgraded to 4.3 but it stil doesn't work. Please, do you have any suggestion/idea/workaround?

thanks indeed
Regards,
MR

#6

Updated by Bernhard Berger about 1 month ago

I can confirm this bug and it is also an issue for me.

#7

Updated by kodiaq kodiaq about 1 month ago

-1 - Channel tag filter works properly under 4.3-1804~gebb0968

#8

Updated by Mario Rossi about 1 month ago

Hi,

that's the version I'm running on and looks like Channel tag filter feature doesn't work properly.

@Bernhard: Which version are you running on?

Thanks
Regards,
MR

#9

Updated by kodiaq kodiaq about 1 month ago

@Mario Rossi - You need to first check "Exlude channel tag" tick box and than select tags you do not want to see in Kodi. It also works properly with the opposite logic.

#10

Updated by Mario Rossi about 1 month ago

Hi,

Thanks for feedback. I tried but It didn't work. Attached you find what I configured in TVheadend and what I see in Kodi. For sure Maybe I'm missiong something....

I also tried the opposit logic but it doesn't work as well.... I'm runnig on Tvheadend 4.3-1804~gebb096804

#11

Updated by Mario Rossi about 1 month ago

I forgot the TVheadend configuration.....

#12

Updated by kodiaq kodiaq about 1 month ago

@Mario Rossi - Just thinking loud, maybe you have a "*" user where all channel tags are allowed and/or included. Delete that "*" user. Also try to tick the "Private" checkbox under the Channel Tags tab so that way Kodi should not list that tag for sure. If it does, there is something else that needs to be configured on your side.

#13

Updated by Tim Bremer about 1 month ago

Maybe TvH doesn't like the dot in your tag-name? Instead of DVB-T.HDTV, something like DVB-T_HDTV ?

#14

Updated by saen acro about 1 month ago

Create tags manually, and apply to channels you want.

#15

Updated by Mario Rossi about 1 month ago

Thanks all,

I've tried replacing dot with underscore but it still doesn't work.
Tags are already manually created.

I'm sure I'm missing something macroscopic....

Thanks

#16

Updated by kodiaq kodiaq about 1 month ago

@Mario Rossi - I think from this point this is discussion for the forum and not bug report. Try to eliminate all possible causes that prevent proper channel tag filtering at your server. Have only one user (non-admin), have only two channel tags, name channels tags simply ABC (no spaces/dots/Underscores etc.), set channel tags as Private and restart tvh to make sure changes are applied

#17

Updated by Mario Rossi about 1 month ago

HI,

this is what I have done:
1) rename all channel tags as A,B,C,D,...
2) restart tevheadend
3) restart kodi
4) check

but... it doesn't work.

Thanks for support...
Cheers
MR

#18

Updated by kodiaq kodiaq about 1 month ago

@Mario Rossi - Make sure the Channel tags option is selected under Configuration-Users-Access Entries-Edit Access Entry-Change Parameters-Channel tags of the user you are testing

#19

Updated by Mario Rossi about 1 month ago

Hi,

attached user configuration I'm using....

thanks
Ragards,
MR

#20

Updated by kodiaq kodiaq about 1 month ago

@Mario Rossi - You can see on your picture that under "Change parameters" you do not have "Channel tags" option enabled, therefore it is not working for you. As default all "Change parameters" options are enabled, so you had to by mistake disable all options except "Rights"

#21

Updated by Mario Rossi about 1 month ago

Hi Kodiaq,

Right!! now it works absolutely fine!!

Thank you very much for the support and my apologies for bothering...

Regards,
MR

Also available in: Atom PDF