Project

General

Profile

Bug #5589

autorecs don't work properly

Added by Dave H over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
PVR / DVR
Target version:
-
Start date:
2019-03-30
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
4.2.6
Affected Versions:

Description

I have been experiencing various unexpected behaviour from autorecs in V4.2.6. See https://tvheadend.org/boards/5/topics/36540 for some discussion. I believe the unexpected behaviour is due to at least one bug in autorec implementation connected with series links.

Specifically it appears that if I create an autorec for a series by clicking in the EPG and subsequently edit the regex in the autorec tab, then the edited regex is completely ignored and the autorec continues to match against a series link associated with the original regex. If the regex is changed then the autorec must be reevaluated.

I also believe that if series links are used then they should be presented in the UI. They should not preclude the regex from being evaluated, or there should be explicit user options for this behaviour.

History

#1

Updated by Rob vh over 2 years ago

I've noticed this too with 4.3.1789, where only the 1st time of each episode is recorded. Thank you for looking into the dvr/autorec entry, I had not gotten around debugging my observation. I agree it is a defect that the series link is omitted from the detail display of an autorec. There should also be a button on the Edit of an autorec, to remove the series link from an existing autorec.

I think I agree that "Autorec" from the EPG should use only the channel and title, not the series link.

Also available in: Atom PDF