Project

General

Profile

Bug #5398

Active Adapters are shown bold

Added by Hanspeter Müller 8 months ago. Updated 8 months ago.

Status:
Rejected
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
User Interface
Target version:
-
Start date:
2018-12-06
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
4.3-1624
Affected Versions:

Description

Hi, i belive this is an error; it started when the red/green bulbs where added, IMHO it looks shi^h^h^h inconsistent like this. If you agree, please change

--- a/src/webui/static/app/ext.css
+++ b/src/webui/static/app/ext.css
@ -83,10 +83,6 @
color: lightgreen;
}

.x-tree-node-on a {
font-weight: bold;
}

.x-tree-node-off a::before {
content: " \25cf";
color: lightcoral;

otherwide, just reject this bug ;)

History

#1

Updated by Joe User 8 months ago

I am not sure what you mean by inconsistent?

I only have 2 adapters, but each has 5 "possible" tuners and for me, being bold is much easier to quickly identify than just the green dot.

#2

Updated by Pablo R. 8 months ago

Can you put more clearly the diff code with 'pre', honestly in this way I do not understand anything

#3

Updated by g siviero 8 months ago

I also like the way it is now (normal/bold font), much more clearer than with just a small red/green dot.
I don't see any need the change this.

#4

Updated by Pablo R. 8 months ago

g siviero wrote:

I also like the way it is now (normal/bold font), much more clearer than with just a small red/green dot.
I don't see any need the change this.

+1

#5

Updated by Jaroslav Kysela 8 months ago

  • Status changed from New to Rejected

Also available in: Atom PDF