Project

General

Profile

Bug #5152

HEVC problem on service but not in mux grid

Added by Pablo R. over 3 years ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Invalid
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2018-07-12
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
Tvheadend 4.3-1288
Affected Versions:

Description

I am trying to play a channel with HEVC (4K), whose result is deformation on image and continuity error (hevc) every 30-60 seconds if I play the service (being already being mapped or not).

However, if I use the mux grid playing directly (only is that channel in the mux) it works correctly without any type of error or pixelation. I think there's some kind of problem with that in the code.

How can I help to fix this bug? :)

History

#1

Updated by saen acro over 3 years ago

Witch operator location channel?
dvb-s/c or iptv

#2

Updated by Pablo R. over 3 years ago

saen acro wrote:

Witch operator location channel?
dvb-s/c or iptv

Using DVB-T2

#3

Updated by saen acro over 3 years ago

Pablo R. wrote:

saen acro wrote:

Witch operator location channel?
dvb-s/c or iptv

Using DVB-T2

on planet mars
first martian country
operator mars terestrial 1

be more specific local fortuneteller is missing

#4

Updated by Pablo R. over 3 years ago

saen acro wrote:

Pablo R. wrote:

saen acro wrote:

Witch operator location channel?
dvb-s/c or iptv

Using DVB-T2

on planet mars
first martian country
operator mars terestrial 1

be more specific local fortuneteller is missing

Yes, it is a local Spanish provider.

#5

Updated by saen acro over 3 years ago

What is chance to say who is provider,
and some one other to share experience?

#6

Updated by Pablo R. over 1 year ago

Can be closed. It is a tuner/channel fault.

#7

Updated by Flole Systems over 1 year ago

  • Status changed from New to Invalid

Also available in: Atom PDF