Project

General

Profile

Bug #5002

SAT>IP switch to pids=all doesn't work

Added by Christian Eiden over 4 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
Fixed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2018-03-14
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Found in version:
4.3-1155~gef96199
Affected Versions:

Description

As my SAT>IP box cannot handle high numbers of PIDs well, I need to limit them, so that the switch to pids=all is done early.
When I limit them to e.g. 10, I can see at my box that only 10 are used. When I set them to 12, all of them are used on the same service.
But shouldn't this actually cause a switch to pids=all? It seems that PIDs get cut and the switch to all is not done correctly.

This causes audio and video issues in some situations (e.g. on ASTRA, ARD HD and SWR HD from the same transponder)

History

#1

Updated by Jaroslav Kysela over 4 years ago

  • Status changed from New to Fixed
  • % Done changed from 0 to 100

Applied in changeset commit:tvheadend|f8c68ecdb480a1d7e5c587a97f95747c6e74d155.

#2

Updated by Christian Eiden over 4 years ago

Does not work for me. Updated to 4.3-1157~g5536c65.
I set the PID limit to a low value like 10, tuned two clients and did not get pids all on the Sat dish.

#3

Updated by Jaroslav Kysela over 4 years ago

Try v4.3-1159-gc64482d65...

#4

Updated by Pablo R. over 4 years ago

So what is the current utility of the limit of PIDs in satip?

#5

Updated by Christian Eiden over 4 years ago

Works! Thanks, nice job!

Also available in: Atom PDF