Project

General

Profile

Bug #4977

superuser doesn't work

Added by Ricardo Rocha almost 4 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
User Interface
Target version:
-
Start date:
2018-02-27
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
1130 to 1133
Affected Versions:

Description

There's something really strange going on here...

After upgrade from 1130 to 1133 i can't login with superuser... or better i can... but this is how it looks

https://prnt.sc/ikdc5h

only epg and vdr showing up!

If i use apt update apt dist-upgrade to get tvheadend them it works just fine.

I am using this to build up:

AUTOBUILD_CONFIGURE_EXTRA="enable-vaapi --disable-linuxdvb" ./Autobuild.sh -t xenial-amd64 -j$(nproc)

thanks


Files

tvheadend.tar (50 KB) tvheadend.tar Mark Clarkstone, 2018-02-27 23:13

History

#1

Updated by Pablo Zerón almost 4 years ago

Hi, try with AUTOBUILD_CONFIGURE_EXTRA=--enable-bundle\ --enable-vaapi\ --disable-linuxdvb ./Autobuild.sh -t xenial-amd64 -j$(nproc)

#2

Updated by Mark Clarkstone almost 4 years ago

I can confirm this on 1133 - something is preventing login on fresh configs. Example config attached..

#3

Updated by Jaroslav Kysela almost 4 years ago

I did some tests - the authentication works, but it may be difficult to 'persuade' browser to send the authentication header when the anonyous access is allowed. It works better with chrome.

#4

Updated by Jaroslav Kysela almost 4 years ago

For the original report - try to look to the browser's javascript console for errors.

Also available in: Atom PDF