Project

General

Profile

Bug #244

Recording doesn't start, status: "Waiting for stream" with recent builds

Added by polini - over 9 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Fixed
Priority:
Urgent
Assignee:
Category:
General
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
Affected Versions:

Description

I have a problem when trying to record a show in recent builds. The recording doesn't begin properly. Instead the status is "Waiting for stream". With older builds I haven't got this problem.

r4924 works okay. r4966 and newer builds doesn't work.

History

#1

Updated by polini - over 9 years ago

Any news on this? It's a real showstopper for me, I can't use recent builds.

#2

Updated by Andreas Smas over 9 years ago

  • Found in version set to fixed

I'm not sure about the exact reason for this bug, but it is hopefully fixed in r5183

#3

Updated by polini - over 9 years ago

  • Status changed from Fixed to Need feedback
  • Found in version deleted (fixed)

Replying to [comment:3 andoma]:

I'm not sure about the exact reason for this bug, but it is hopefully fixed in r5183

Yes, it's fixed. Thanks.

But now I've got other problems: This error occurred only on some channels. Now when I switch to such a channel via XBMC, it takes 5 seconds before playing (probably because of the timeout) and I've got some sound channels without sound. Here's an example:

Aug 19 21:55:51 dvr: heute-journal from adapter: "TT-budget S2-1600", network: "ASTRA 1", mux: "ASTRA 1: 11,361,750 kHz Horizontal (No satconf)", provider: "ZDFvision", service: "ZDF HD"
Aug 19 21:55:51 dvr: # type lang resolution samplerate channels
Aug 19 21:55:51 dvr: 1 H264 1280 x 720
Aug 19 21:55:51 dvr: 2 MPEG2AUDIO deu 48000 2
Aug 19 21:55:51 dvr: 3 MPEG2AUDIO ger 96000 0
Aug 19 21:55:51 dvr: 4 MPEG2AUDIO ger 96000 0
Aug 19 21:55:51 dvr: 5 AC3 deu 48000 2
Aug 19 21:55:51 dvr: 6 TELETEXT

Channel 2 and 5 work, channel 3 and 4 don't work. Hope that helps...

#4

Updated by Hein Rigolo over 9 years ago

I suspect this has to do with the language code .... although acording to ISO639 both GER and DEU are valid language codes .. I suspect that only DEU is accepted ..

Can you check with the other channels that have sound problems ... if it is the language code then also there audio with GER should not play ...

#5

Updated by Hein Rigolo over 9 years ago

also .. please create a new ticket ... to keep this ticket clean
(only just noticed that this was a closed ticket that was reopend)

#6

Updated by polini - over 9 years ago

  • Status changed from Need feedback to Fixed
  • Found in version set to fixed

Ok, I'll create a new ticket and close this one.

Also available in: Atom PDF