Project

General

Profile

Bug #1748

Recordning wrong program

Added by Anonymous about 8 years ago. Updated about 8 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
PVR / DVR
Target version:
-
Start date:
2013-06-05
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Found in version:
3.5.200~g5513b44~precise
Affected Versions:

Description

I got Operah in my list of upcoming recordings. I have never added Operah. It has happened several times with different shows.


Files

ScreenShot066.jpg (21.3 KB) ScreenShot066.jpg Upcoming recordings Anonymous, 2013-06-05 15:56
ScreenShot067.jpg (26.4 KB) ScreenShot067.jpg My list of autorec Anonymous, 2013-06-05 15:56
ScreenShot068.jpg (51 KB) ScreenShot068.jpg Autorec-page Anonymous, 2013-06-05 15:57

History

#1

Updated by Anonymous about 8 years ago

Sorry, wrong image for autorec.

#2

Updated by Anonymous about 8 years ago

I use good XMLTV-data ONLY. No EIT/OTA.

#3

Updated by Adam Sutton about 8 years ago

Is that Oprah show actually on that channel at that time?

Adam

#4

Updated by Anonymous about 8 years ago

Adam Sutton wrote:

Is that Oprah show actually on that channel at that time?

Adam

Yes.

Niklas

#5

Updated by Anonymous about 8 years ago

It recorded "Baggage battles" from Discovery one day too. After adding "Weeler dealers" as autorec I think.
I also have some "Time missed" every day but only on Nickelodeon. This is another bug I know.. but still. ;)

#6

Updated by Anonymous about 8 years ago

Got another program today that I don't want.

#7

Updated by Johan Rehnberg about 8 years ago

I suspect you have the same problem as me.
I use XMLTV only and tvheadend sometimes do not keep the correct xmltv grab source on channels, i think this happen sometimes when u restart tvheadend.
Check your channels config and see if the xmltv grab sources are correct.

I was about to submit a new issue about this problem but perhaps this one will do.

#8

Updated by Anonymous about 8 years ago

Johan Rehnberg wrote:

I suspect you have the same problem as me.
I use XMLTV only and tvheadend sometimes do not keep the correct xmltv grab source on channels, i think this happen sometimes when u restart tvheadend.
Check your channels config and see if the xmltv grab sources are correct.

I was about to submit a new issue about this problem but perhaps this one will do.

The grab sources are correct. I rarely restart tvheadend. Only when Adam updates the packages.

#9

Updated by Johan Rehnberg about 8 years ago

Niklas Olofsson wrote:

Johan Rehnberg wrote:

I suspect you have the same problem as me.
I use XMLTV only and tvheadend sometimes do not keep the correct xmltv grab source on channels, i think this happen sometimes when u restart tvheadend.
Check your channels config and see if the xmltv grab sources are correct.

I was about to submit a new issue about this problem but perhaps this one will do.

The grab sources are correct. I rarely restart tvheadend. Only when Adam updates the packages.

Ok, i open a new ticket then.

Also available in: Atom PDF