Project

General

Profile

Install after build? Is it no longer "make install"?

Added by Anders Gustafsson 8 days ago

I have been running it manually since i built 4.3, but now I renamed the old tvheadend in /usr/bin and ran make install, but ended up with the old version. Any ide awhat went wrong? Copying the file manually to /usr/bin worked though.

tvburk:/home/dalton/devel/tvh43/tvheadend # make install
make -f Makefile.webui LANGUAGES="ach ady ar bg cs da de en_US en_GB es et fa fi                                                                               fr he hr hu it ko lv lt nl no pl pt ro ru sl sk sq sv tr uk zh zh-Hans" all
make[1]: Entering directory '/home/dalton/devel/tvh43/tvheadend'
make -f Makefile.webui WEBUI=std   compile-std
make[2]: Entering directory '/home/dalton/devel/tvh43/tvheadend'
WEBUI std finished
make[2]: Leaving directory '/home/dalton/devel/tvh43/tvheadend'
make -f Makefile.webui WEBUI=debug compile-debug
make[2]: Entering directory '/home/dalton/devel/tvh43/tvheadend'
WEBUI debug finished
make[2]: Leaving directory '/home/dalton/devel/tvh43/tvheadend'
make[1]: Leaving directory '/home/dalton/devel/tvh43/tvheadend'
MKBUNDLE        bundle.c
CC              bundle.o
CC              timestamp.o
CC              tvheadend
install -d /usr/local/bin
install /home/dalton/devel/tvh43/tvheadend/build.linux/tvheadend /usr/local/bin/                                                                              tvheadend
install support/tvhmeta /usr/local/bin/tvhmeta
install lib/py/tvh/tv_meta_tmdb.py /usr/local/bin/tv_meta_tmdb.py
install lib/py/tvh/tv_meta_tvdb.py /usr/local/bin/tv_meta_tvdb.py
install -d /usr/local/share/man/man1
install /home/dalton/devel/tvh43/tvheadend/man/tvheadend.1 /usr/local/share/man/                                                                              man1/tvheadend.1
for bundle in src/webui/static data/conf; do \
        mkdir -p /usr/local/share/tvheadend/$bundle ;\
        cp -LR /home/dalton/devel/tvh43/tvheadend/$bundle/*  /usr/local/share/tv                                                                              headend/$bundle ;\
done
find /usr/local/share/tvheadend -name .git -exec rm -rf {} \; &>/dev/null || /bi                                                                              n/true

Replies (4)

RE: Install after build? Is it no longer "make install"? - Added by Jonas Lang 8 days ago

By any chance did your new build end up in a different folder. Search for any other instances of TVH on your system. Assuming you created your own service daemon make sure you have it pointing at the correct folder.

RE: Install after build? Is it no longer "make install"? - Added by Anders Gustafsson 8 days ago

Yes. I run it as a service and the tvheadend.service file points to the correct folder. No idea what went wrong, but it works now.

RE: Install after build? Is it no longer "make install"? - Added by saen acro 8 days ago

make distclean

Before starting build.

RE: Install after build? Is it no longer "make install"? - Added by Anders Gustafsson 8 days ago

OK. I thought that was not necessary as I cloned into an empty folder, but I will try remembering before the next build.

    (1-4/4)