Project

General

Profile

Two muxers/networks wont scan (fail every time)

Added by Alex Shanahan about 1 month ago

I have been pulling my hair out for some time and cannot find a solution.

I live in Australia and have a media PC which is Ubuntu. Everything runs through docker containers.

I have Tvheadend installed in docker (linuxserver, latest version).

I am using an xbox one tuner to pull DVB-T channels.

Since I was having issues with the inbuilt muxers (only one would work), I built my own.

I have created five networks for the main TV channels which each have their own corresponding Muxer.

Of those give networks, three work brilliantly and two I cannot get to work.

When I scan, they just fail.

I have checked the values in the muxer and have checked the frequencies of the channels on my actual tv with the same values.

This is one Channel (Seven Network), the other is ABC.

I am at a loss. I am not sure what else I can do. All other networks/muxers work great, it's just two of these that won't work.

Anyone have any suggestions?

Cheers!


Replies (2)

RE: Two muxers/networks wont scan (fail every time) - Added by saen acro about 1 month ago

One tuner = one mux/transponder, at same time.
rescan with NIT enabled

RE: Two muxers/networks wont scan (fail every time) - Added by Alex Shanahan about 1 month ago

saen acro wrote:

One tuner = one mux/transponder, at same time.
rescan with NIT enabled

How exactly do I enable/configure NIT? I searched and couldn't find it. I'm new to all of this, so apologies for the ignorance.

I have also just done a clean install of Tvheadend to bring everything back to scratch, and can't get any channels now on anything....frustrating lol

    (1-2/2)