Project

General

Profile

OSCam doesn't work with tvheadend

Added by Hed Wallace 2 months ago

Hi mates,

I am crazy... 3 days and i can't connect tvheadend with oscam...

Tvheadend version: HTS Tvheadend 4.2.2-8~g8ff5aa2.el7.centos
Oscam version: OSCam: 1.20_svn Build: r11546 Compiler: x86_64-redhat-linux

oscam.conf

[global]
logfile                       = stdout
bindwait                      = 30
nice                          = -1
lb_mode                       = 1

[cs378x]
port                          = 6789

[cccam]
port                          = 8800
nodeid                        = E8C10D2B10B514DA
version                       = 2.0.11
reshare                       = 1
reshare_mode                  = 0
stealth                       = 1

[dvbapi]
enabled                       = 1
au                            = 1
pmt_mode                      = 4
listen_port                   = 9001
user                          = tv
read_sdt                      = 2
write_sdt_prov                = 1
boxtype                       = pc

oscam.user

[account]
user                          = tv
pwd                           = tv
group                         = 1,2,3,4,5

oscam.server (clines)

[reader]
label                         = MyReader
protocol                      = cccam_mcs
device                        = _reader-host_ , _reader-port_
user                          = _reader-user_
password                      = _reader-pwd_
inactivitytimeout             = 30
group                         = 3
saveemm-unknown               = 1
saveemm-u                     = 1
saveemm-s                     = 1
saveemm-g                     = 1
cccversion                    = 2.3.0
ccckeepalive                  = 1
cccreshare                    = 2
audisabled                    = 1

Tvheadend CA

Oscam log

2019/09/05 00:12:19 653398F5 c   (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 0 CAID: 1810 ECM_PID: 088C PROVID: 000000 
2019/09/05 00:12:19 653398F5 c   (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 1 CAID: 0100 ECM_PID: 04A4 PROVID: 004106 PBM: 000000000000000 DATE: 0-0-1990
2019/09/05 00:12:19 653398F5 c   (dvbapi) Demuxer 0 found 2 ECMpids and 1 STREAMpids in caPMT
2019/09/05 00:12:19 653398F5 c   (dvbapi) Demuxer 0 no suitable readers found that can be used for decoding!
2019/09/05 00:12:23 653398F5 c   (dvbapi) Demuxer 0 no enabled matching ecmpids -> decoding is waiting for matching readers!

But i am receiving a lot of cards of that CAID: 1810 and 0100, and they are working in a external box

Help me, please

CA.JPG (42.1 KB) CA.JPG

Replies (4)

RE: OSCam doesn't work with tvheadend - Added by saen acro 2 months ago

What happen if newcamd protocol used?

RE: OSCam doesn't work with tvheadend - Added by Hed Wallace 2 months ago

How can i use the newcamd protocol? I have several clines in the oscam.server, i don't have a local card.

RE: OSCam doesn't work with tvheadend - Added by saen acro 2 months ago

oscam can be newcam server tvh can be client

RE: OSCam doesn't work with tvheadend - Added by Hed Wallace 2 months ago

Thanks you! You are a genius! It works!! Thanks you very much

    (1-4/4)