Project

General

Profile

Strange subtitle problem

Added by alpha xion about 10 years ago

Hi,

I recently turned to using tvheadend for my HTPC solution and got it working with the following setup

mythbuntu 11.04 build
compro S350 DVB-S tuner
tvheadend 2.12.99
xbmc-pvr

Both tvhe and xbmc were downloaded from the lars ppa. It scanned and detected a whole load of channels, mapped them across and worked fine in xbmc. However, some channels but not all appear to have subtitles running and I cannot find a setting in either app to turn them off.

I'm figuring I'll need to turn them off in a config file somewhere but don't know where to look. Any of you guys willing to lend a hand?

alpha


Replies (3)

RE: Strange subtitle problem - Added by Harald Øverås about 10 years ago

You can enable/disable the subtitles showing from the OSD Audio and Subtitle Settings in XBMC.
Look at this wiki page.
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Videos

Best regards
Harald

RE: Strange subtitle problem - Added by alpha xion about 10 years ago

I'll have another look tonight, but I couldn't see that option when I was initially searching for a way to turn off subtitles from live tv.

If I can't find them in there, I'll try loading up a movie and see if I can set it to default off across all video files/streams.

RE: Strange subtitle problem - Added by Harald Øverås about 10 years ago

Found a way to do it without opening the videomenu
Check this :

http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=35262&page=2

Harald

    (1-3/3)