Project

General

Profile

Descrambler works only first time

Added by Guille Jimenez 10 months ago

Hi, I'm running Tvheadend + Oscam as client for cccam

clines seems to work, I can see all the channels I want. But it only works with the first channel I open, if I try to select other encrypted channel, I get descrambling error and I have to reboot Oscam to put other chanel.

Can't find or at least didn't know how to find people with the same issue or how to resolve it.
So I hope anyone can put me on the right direction.

Thanks!


Replies (3)

RE: Descrambler works only first time - Added by Urmas Kirsipuu 10 months ago

Hi.

I have same situation. The another computer works fine, with no errors, but this one works like you wrote. Maybe the Tvheadend team will look at this problem? I think the TVH cannot create new connection to oscam. I have solution, that i record all programs with >dev/null and then i can watch the scrambled channels.

RE: Descrambler works only first time - Added by Guille Jimenez 10 months ago

What os are you running? I'm on Unraid

RE: Descrambler works only first time - Added by Guille Jimenez 10 months ago

Urmas Kirsipuu wrote:

Hi.

I have same situation. The another computer works fine, with no errors, but this one works like you wrote. Maybe the Tvheadend team will look at this problem? I think the TVH cannot create new connection to oscam. I have solution, that i record all programs with >dev/null and then i can watch the scrambled channels.

I fixed it. I reverted Tvheadend from 4.3... to 4.2.8 and also reverted Oscam to the previous build, then in the Tvheadend instead of use with the CA "Oscam net protocol" mode + /tmp/camd.socket, I'm using "Oscam TCP" mode + the oscam IP and Port.

    (1-3/3)