Project

General

Profile

No CAs tab ?

Added by Alex . almost 5 years ago

Hi,

I just upgraded tvheadend since the first time for a long time, and in the new install the CAs tab is gone.
Running Gentoo, and i have been using tvheadend for quite some time without problems.

However, I wanted to start out with a new config, and after reinstall I don't know where to config my oscam.
( going back to the old version seems to resolve the problem though).

Any hints/thoughts?

Alexander


Replies (5)

RE: No CAs tab ? - Added by Mark Clarkstone almost 5 years ago

Alex . wrote:

Hi,

I just upgraded tvheadend since the first time for a long time, and in the new install the CAs tab is gone.
Running Gentoo, and i have been using tvheadend for quite some time without problems.

However, I wanted to start out with a new config, and after reinstall I don't know where to config my oscam.
( going back to the old version seems to resolve the problem though).

Any hints/thoughts?

Alexander

Change the "Persistent View Level" to "Expert" in Config -> General -> Base & reload.

RE: No CAs tab ? - Added by Alex . almost 5 years ago

Hi Mark,

Thank you ! Indeed 'expert settings' did the trick!

(indeed as long as the ca's config file was there the channels were decripted, just couldn't find were to change stuff :-) )

Alex

RE: No CAs tab ? - Added by Gandhi Olavi Rojas 12 months ago

I did it, but didn't work

RE: No CAs tab ? - Added by saen acro 12 months ago

Gandhi Olavi Rojas wrote:

I did it, but didn't work

Is it build ith that option?
See in About > togle details

RE: No CAs tab ? - Added by Gandhi Olavi Rojas 12 months ago

I haven't see it, I got 4.2.8-36 version.

    (1-5/5)